Ulubione
Ulubione są zapisywane tylko w tej przeglądarce, bez konta i przesyłania danych do L2Tools. Nie synchronizują się między urządzeniami i znikają po wyczyszczeniu danych przeglądarki.
Nie masz jeszcze ulubionych narzędzi. Użyj gwiazdki obok narzędzia.